Produkter for ralphlauren kalkun (15)

Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Kommentar Slottet Lalande-Borie ble skapt fra bunnen av i 1970 av Jean-Eugène Borie på en tomt på 30 hektar. I dag ledes dette domenet, som raskt har oppnådd et godt rykte, av hans sønn Bruno Borie, som også har ansvaret for slottet Ducru-Beaucaillou. Vinmarken strekker seg over 25 hektar som ligger på den vestlige platået av appellasjonen Saint-Julien, hvor mange andre andre- og tredjecrus fra klassifiseringen i 1855 finnes. Druematerialet består hovedsakelig av cabernet-sauvignon, som utgjør 65% av arealet, etterfulgt av 25% merlot og 10% cabernet franc. I vinmarkene er avkastningen kontrollert, og metodene som brukes er de for bærekraftig landbruk. Høsting skjer for hånd, for moderat ekstraktive vinifiseringer og lagring på fat der ny eik ikke dominerer. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Produsent: Familie Borie i Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2013
Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon-vinmarken går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vinmarken blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatesubstrat og leire-kalkstein undergrunn. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, vender hovedsakelig mot sør. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Jean Faure 2020 75cl - Aoc Saint Emilion

Historie: Mindre enn 100 meter fra det mytiske Château Cheval Blanc, 500 meter fra Château Figeac og med Évangile i ryggen, ligger Château Jean Faure - 18 ha i ett stykke - forankret i et fantastisk terroir av leire og jernskrap hvor cabernet franc (60%) henter en uvanlig energi. Druetyper: 30% Merlot, 65% Cabernet Franc, 5% Malbec Vinifikasjon: manuell høsting Lagring: 35% nye fat, 30% ett år gammelt vin, 20% betongtanker og 15% store fat. Smaking: Fra første duft er denne 2020-årgangen harmonisk, aromaene av kirsebærblomster fra cabernet franc heves av de røde fruktene fra merlot. Smaken er fyldig, rik, silkeaktig, tanninene er sjarmerende, både ekstremt tilstedeværende og integrerte. Smakingen avsluttes med en stor friskhet som gir denne vinen dens elegante og stramme karakter.
Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Pomerol vin AOC - Château Hermitage Mazeyres

Denne familieeiendommen tilhører Souille de Pedro-familien siden 1852 og ligger i den øvre delen av Mazeyres-feltet (vest for Chateau Le Pin). Hermitages de Mazeyres var den første vinen som ble servert under den første transatlantiske overfarten på skipet "FRANCE" til New York i 1962.
Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon vingård går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vingården blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatelag og leire-kalkstein underlag. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, er hovedsakelig sørvendte. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur En annen vin fra Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume kommer fra en nøye utvalgt enkeltparsell på 15 hektar. Cabernet Sauvignon er plantet i den grusete delen, mens Merlot er plantet i leire-kalksteinsseksjonen. Dette gjør at druene kan uttrykke sine egenskaper fullt ut. Denne Bordeaux, sertifisert som Agriculture Raisonnée (Fornuftig Landbruk) og Haute Valeur Environnementale (Nivå 3), har fått nøye oppmerksomhet fra vinmark til vingård. Målet med vinifikasjon og lagring er å oppnå en gourmand og lett karakter. VINIFIKASJON Bærsortering Tradisjonell Vinifikasjon Lagring i noen måneder på Eikefat DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon SMAKSNOTATER Intens og strålende kirsebærrød farge. Fint og behagelig nese med røde og svarte frukter. Fruktig, glatt og rund smak støttet av smeltede tanniner med et lite hint av lakris.
Blason d'Issan

Blason d'Issan

Kommentar Andre vin fra Château d'Issan (3. Grand Cru Classé), produsert fra de yngste vinrankene. « Regum mensis aris que deorum »: « For kongenes bord og gudenes alter », slik er mottoet til Château d'Issan. Faktisk ble denne vinen servert ved bryllupet til Aliénor av Aquitaine og Henri Plantagenêt i 1152. Den ble også funnet ved hoffet til den østerrikske keiseren Franz Joseph i Wien, noen århundrer senere. Siden 1945 har eiendommen, med sitt praktfulle slott i middelalderstil, vært i hendene på familien Cruse, som forvalter det med lidenskap. Under ledelse av Lionel Cruse har slottet blitt restaurert, fasilitetene modernisert og vinmarkene replantet. Siden 1998, takket være investeringene gjort av hans sønn Emmanuel Cruse i vinmarkene og kjellerne, reflekterer vinene fra Issan mer enn noen gang autentisiteten til Margauxs terroir. I 2012 ble familien Lorenzetti 50 % partner. Druetyper: Cabernet Sauvignon (60 %), Merlot (40 %) Produsent: Familiene Cruse og Lorenzetti i Cantenac (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Kommentar Da familien Reclus flyttet inn på Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt på fat på torget i Bordeaux, før den første tappingen på slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus på å ta vare på de 50 hektar med vinmarker i tråd med tradisjon og familieværdier, samtidig som han tilfører et moderne preg. Hans arbeidsfilosofi har alltid vært rettet mot en forebyggende tilnærming fremfor en kurativ, noe som muliggjør en bærekraftig landbruk basert på konstant overvåking av nedbør. Druetyper: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Produsent: Familie Reclus i Vayres (33870) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Kraftig duft av modne røde og svarte frukter, noter av lær og sedertre, fyldig munnfølelse med klare, tilstedeværende tanniner og en vakker lengde. God struktur.","Commentaire":"Château Le Bruilleau har vært en familieeiendom i fire generasjoner, drevet av Nadine og Serge Bedicheau, hvis vinmark strekker seg over mer enn ti hektar, inkludert 2 hektar med hvitvin, i appellasjonen Pessac-Léognan, i Bordeaux-regionen. På Château Le Bruilleau er innhøstingen manuell, og alle vinmarkene får den beste omsorgen. Modningen av rødvinene fra eiendommen varer i minimum 12 måneder. Som en liten produsent innen de store eiendommene i appellasjonen Pessac-Léognan, blir vinene fra Château Le Bruilleau jevnlig anerkjent av pressen for sin kvalitet.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Familien Bédicheau i Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018"}
Château Giscours

Château Giscours

Kommentar Ideelt plassert på vakre grusområder i Garonne, har Cru Classé de Margaux 100 hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et tillegg av cabernet franc og petit verdot. Drevet av familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsetter eiendommen sin søken etter fortreffelighet takket være dynamikken til Alexander van Beek. Smaking Château Giscours avslører seg i en vakker granatrød farge. Denne vinen har en diskret duft med noter av skogbunn og røde frukter. Man finner også disse aromaene av solbær og kirsebær i munnen. Den er balansert, med et interessant potensial, har en flott struktur og karakterfulle tanniner. Druer: Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (35%) Produsent: Familie Albada Jelgersma i Labarde (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2013
Våpenskjold av Montbelly

Våpenskjold av Montbelly

{"Commentaire":"Siden middelalderen har regionen Pessac-Léognan vært kjent for sine viner. Jordsmonnet, som består av grus, småstein og alluvium, samt skråningene med bratte hellinger, er av høy kvalitet for vinproduksjon. Blason de Montbelly kommer fra et strengt utvalg av parseller innen denne appellasjonen, som ligger i Saint-Médard-d'Eyrans. Disse jordene har den særegne egenskapen å godt representere den store variasjonen av Pessac-terroirene og tillater produksjon av vin med karakter. Parcellefermentering i temperaturregulerte ståltanker. Modning i 12 måneder på franske eikefat.\n\nDégustation\nDen ultimate Pessac-Léognan. Fargen er lysende og dyp med rubinreflekser. Bouqueten er kompleks og distinkt, med noter av røde frukter og fiol, samt subtilt vaniljeaktig. I munnen er tanninene silkeaktige og harmoniske med en lett treaktig og vedvarende fruktig finish.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)\nProdusent: Sovex GrandsChâteaux i Beychac-et-Caillau (33750)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2019"}
Château Preuillac

Château Preuillac

Kommentar I 1869 arbeidet Edmond Addé, anerkjent av den franske landbrukssektoren med tittelen «Chevalier du domaine», med utvelgelse av høykvalitets druesorter og utvikling av vinmarken til Château Preuillac. Allerede i 1879 vant vinmarken flere medaljer og priser. I 1932 ble den inkludert i klassifiseringen av Crus Bourgeois som ble opprettet dette året. Raymond Bouët gjennomførte en omfattende reorganisering av vinmarken, byggingen av et vineri og en underjordisk kjeller som ble tatt i bruk i 1975. Den 200 m2 store underjordiske kjelleren, som har stil fra 1700-tallet, har blitt en unik struktur i appellasjonen Médoc. Familiene Mau og Dirkzwager kjøpte eiendommen med suksess i 1998. Betydelige renoveringsarbeider ble utført i hele kjelleren og vinmarken, noe som oppfordret Château Preuillac til å skinne og utmerke seg i jakten på sine mål. Druer: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Produsent: Familie Mau i Lesparre (33340) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2015
Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Denne vakre eiendommen, vest for landsbyen Saint Emilion og i umiddelbar nærhet til 1. vekst Château Figeac, har vært eid av Hebert-Maison-familien siden 1933.
Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Sauternes vin AOC - Château de Rolland

Chateau de Rolland, som ligger rett utenfor landsbyen Sauternes, trives på et eksepsjonelt terroir rett ved Cirons-elven (perfekt mikroklima for Botrytis). Opprinnelsen til eiendommen går tilbake til 1492 da "de Rolland-familien" ervervet domenet. Tro mot sin fortid, har Mr. Jean Guignard overført sin kunnskap til sine tre barn: François, Lucie og Monique, som nå driver slottet. Guignard-familien, som Barrière har samarbeidet med i omtrent 30 år nå, produserer regelmessig en eksepsjonell og svært pålitelig "gylden" vin!